Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

22.07.2015, 12:32 Переглядів: 4 821 Р

На вікнах завжди хочеться мати щось незвичайне. Що робити якщо дорогі вишукані портьєри не відповідають стильовому рішенню домашнього інтер`єру, а універсальні жалюзі ви вважаєте доречним виключно для офісної обстановки, знайте: у вас є вельми цікавий варіант оформлення вікон, який чудово поєднує в собі декоративний та функціональний початок - рулонні штори Rolis.

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

 

Тканинні ролети

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Сучасний та зручний спосіб декорації вікон, з відмінними сонцезахичними властивостями. Поєднують у собі практичність та домашній затишок. Цільне полотно забезпечує можливість повної ізоляції сонячного проміння. Легкі у догляді. Завдяки широкому вибору систем та сонцезахисних тканин, виготовленню під індивідуальні розміри, кожна тканинна ролета - унікальна! Стилізуйте свою ролету за допомогою фігурного краю та декоративних аксесуарів, які гармоніюють або контрастують із багатьма ролетними тканинами.

 

Панельні штори

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Відмінне рішення, коли виникає необхідність розподілу обмеженого простору. Чудово дивиться в інтер'єрах сучасного та класичного стилів. Завдяки повному контролю бажаного освітлення, приватності та оглядовості панельні штори підходять як для комерційних приміщень, так і для житлових приміщень.

 

Римські штори

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Це штори, яка в опущеному стані закриває весь віконний пройом, а у піднятому рівномірно збирається у акуратні горизонтальні складки одинакової ширини. Ми пропонуємо комплектну римську штору закритого типу в зборці (конструктор), готові вироби із натуральними матеріалами на базі цієї системи, а також римські штори на базі систем для ролет із тканин, що входять у колекції компанії Rolis .

 

Зебра

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Тканинні ролети "Зебра" - cтильні та сучасні сонцезахисні системи для Ваших вікон.

Тканинні ролети "Зебра" привабливі завдяки своїм спеціальним тканинам, в яких прозорі смужки чергуються з затемненими, утворюючи подвійне полотно. При підніманні чи опусканні смужки зміщуються і забезпечують м'яке затемнення у приміщенні, створюючи приємну атмосферу домашнього затишку.

 

Натуральні матеріали

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Натуральні матеріали поєднують у собі джут, бавовну, папір та поліестр. Вони легко застосовуються із тканинними ролетами, панельними шторами, системами для натуральних матеріалів римської та ролової зборок та, частково, з римськими щторами. Натуральні матеріали красиво просіюють сонячнв промені і створюють атмосферу спокою та гармонії у Вашому інтер'єрі. Їх натуральні кольори вічні і несуть у собі природну елегантність

 

3D Зебра

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Тканинні ролети 3D Зебра - це стильна інновація для створення комфорту, затишку, приватності та окраси вашої оселі чи офісу. Потрійна структура тканини дає можливість легко і просто керувати рівнем освітленості у приміщенні. Завдяки вертикальному зміщенню поперечних плетених смужок між подвійним прозорим полотном у нижньому положенні, вдається досягнути рівномірної та комфортної освітленості приміщення денним світлом. Для наших виробів ми використовуємо ролетні тканини "Зебра 3D Shade" виключно корейського походження, які відповідають міжнародним стандартам якості та екологічності.

 

Автоматика

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Електропривод - це комфортний і функціональний спосіб управління виробами, що вимагає мінімальної кількості зусиль. Використання електроприводів і відповідних пристроїв управління зробить більш вагомими переваги сучасних систем захисту від сонця і сторонніх поглядів. Застосування різноманітних по конструкції і технічним параметрам електроприводів дозволяє виготовляти широкий асортимент автоматизованих сонцезахисних систем.

Принципово існують три різні підходи до електроуправління системами:

- кабельне управління за допомогою клавішних вимикачів.

- дистанційне інфрачервоне або радіоуправління за допомогою відповідних пультів (радіоуправління прийнятніше зважаючи на його більшу функціональність і надійність в порівнянні з інфрачервоним управлінням, що поступово виходить з ужитку).

- комбіноване (використовується обидва попередні варіанти одночасно).

Для автоматизації процесу управління можливе використання програмованих таймерів і сонячної автоматики. Використання систем групового управління ролет дозволяє управляти усіма ролетами в приміщенні від одного вимикача або пульта одночасно, зберігаючи при цьому можливість індивідуального управління кожним виробом.

 

Торгово-будівельна компанія "Артель", представник Rolis у Кременчуці, пропонує:

- повний асортимент продукції Rolis;

- виїзд замірника зі зразками, який допоможе вам обрати колір на ваш смак;

- установка;

- розстрочка.

 

 

Рулонні штори ROLIS - стильний "одяг" для вікон

Торгово-будівельна компанія "Артель"

м. Кременчук, вул. Перемоги, 7

тел. (0536) 78-03-17, (096) 930-95-54

На правах рекламы

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх