Я сподіваюсь, що люди не помиляться знову...

23.10.2014, 16:01 Переглядів: 2 065

Звернення кандидата в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Кавунника

Я сподіваюсь, що люди не помиляться знову...

«Дорогі, любі мої виборці! Я звертаюсь до Вас з тим, аби Ви прийшли 26 жовтня на виборчі дільниці і віддали свій голос.

 

Ви маєте прийти, бо саме в цей день вирішується не лише Ваша доля і доля Ваших дітей, а доля нашої держави. Якщо Ви не прийдете і не проголосуєте, то це зроблять за Вас.

 

Наразі ситуація в Кременчуці склалась наступним чином: провладні кандидати в депутати мають безперешкодний доступ до аудиторії кременчуцьких виборців. А це пряме використання адміністративного та фінансового ресурсів.

 

Шановні виборці! Ви маєте пам’ятати, що прийшовши у Верховну Раду ці кандидати в депутати «відіб’ють» усі витрати на вибори саме за Ваш кошт. Вас знову спробують обікрасти. Та я вірю, що Ви стали розумнішими, що Ви не будете вестись на їх красномовні обіцянки, які потім не виконуються.

 

Я маю надію, що Ви не зробите помилки і не виберете людину, яка лобіюватиме просування бізнесових проектів, через які ще більш погіршиться і так вкрай негативний, екологічний стан у Кременчуці.

 

У своїй передвиборчій діяльності я хотів охопити якомога більшу аудиторію мешканців нашого міста. Я проводив зустрічі у дворах, на вулицях. Та мені не дають виступати перед працівниками підприємств. Мені не дають донести великій кількості людей свою позицію. Не дають розповісти про ті законодавчі ініціативи, які я хочу внести на рівні народного депутата.

 

Я вважаю, що мені мають допомогти лише виборці. Саме Ви, мої дорогі кременчужани, маєте розуміти, що в ніякому разі не можна голосувати за тих людей, які підкупляють виборців. Які витрачають шалені гроші на покупки голосів.

 

Я вірю, що народ прокинувся, і люди зроблять правильні висновки. Я закликаю ще раз: ПРИЙТИ НА ВИБОРИ І ВІДДАТИ СВІЙ ГОЛОС!

Я не хочу, щоб наші матері і жінки проводжали синів і чоловіків на війну. Я не хочу, щоб лилися їх сльози.

 

Слава Україні!”

 

P.S. Минулої ночі стався напад на білборди із політичною рекламою Дмитра Кавунника. Невідомі обірвали інформацію з площин. «Це прояви недобросовісних конкурентів. Та це їм не допоможе», - зазначив Дмитро Кавунник.

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх