Кому з кандидатів віддають перевагу кременчужани

22.10.2014, 12:26 Переглядів: 4 175

Власне інтерактивне опитування провели представники кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Кавунника 

888 мешканців нашого міста у чотирьох різних районах Кременчука (у Центрі, на Раківці, ближньому Молодіжному) опитали представники кандидата в народні депутати у 146-му виборчому окрузі Дмитра Кавунника. Це було інтерактивне опитування, яке проводилось протягом дня минулої п'ятниці, 17 жовтня. Людей, які просто йшли вулицею у справах, запитували: “Кому з кандидатів у народні депутати по 146-у виборчому округу ви віддаєте перевагу”.

 

- Ми не претендували на статус соціологічного дослідження. Не заповнювали ніяких анкет, не запитували біографічних даних, - пояснює Дмитро Кавунник.

 

- Просто просили відповісти на запитання максимально чесно і відверто. Інтерв’юери жодного разу не говорили, від якого кандидата проводять опитування. Тож навіть непрямого тиску на думку виборців не було.

 

Наша мета – показати кременчужанам, таким ось способом, що реальна картина підтримки кандидатів, може кардинально відрізнятися від тих різних досліджень, які людям намагаються нав'язати. Мене і мою команду обурює, що багато кандидатів приписують собі нереальні відсотки підтримки виборців і пробують маніпулювати цифрами.

 

Ми – за те, щоб вибори були чесними! Щоб кременчужани підтримали дійсно гідного кандидата! Щоб до Верховної Ради пройшли нові люди!»

висловив свою позицію Дмитро Кавунник.

 

Результати інтерактивного опитування. Відображають думку лише опитаної аудиторії (888 чоловік)

 

Кому з кандидатів віддають перевагу кременчужани

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх