Військовим потрібні електрогенератори

16.10.2014, 15:38 Переглядів: 2 320

Джерела енергії підвищеної потужності підтримають роботу електричних термопушок для обігріву наметів взимку

Про це повідомив командир Кременчуцького батальйону Нацгвардії Олександр Аленін. Наразі це першочергова задача із забезпечення військових. За словами командира, потрібні ще й електричні термопушки, адже з настанням холодів намети потрібно буде обігрівати. Для забезпечення роботи електричних термопушок необхідні електрогенератори підвищеної потужності.

 

Військовим потрібні електрогенератори

Кременчужани не припиняють допомагати військовим. Днями до батальйону завітав директор підприємства «Автоєвроальянс» Микола Ляпун. «Автоєвроальянс» розробляє автомобілі для народного господарства та військової техніки. Микола Ляпун щиро подякував солдатам за ті сили та мужність, які вони знаходять у собі, щоб обороняти Україну. Разом з тим він передав військовослужбовцям 50 комплектів термобілизни та прилад нічного бачення. Він дасть змогу бійцям значно краще орієнтуватися та тримати під контролем ситуацію у темряві.

 

Військовим потрібні електрогенератори

Також Микола Ляпун вручив командиру Кременчуцького батальйону макет майбутнього військового великотоннажного автомобіля фірми «Рено». Над цією розробкою його підприємство працює вже другий рік. Микола Ляпун висловив сподівання, що перший зразок техніки, призначеної для перевезення особового складу, буде виготовлено уже до кінця року. Микола Ляпун пообіцяв передати цей автомобіль солдатам для випробовування. «Та техніка, яка є в Україні сьогодні, не здатна вас захистити. І лишатися байдужим в такій ситуації складно», - додав Микола Ляпун.

 

Олександр Аленін подякував Миколі Ляпуну та усім тим кременчужанам, які допомагають кременчуцьким нацгвардійцям.

 

Нагадаємо, в рамках ротації 13-14 жовтня до Кременчука повернулася остання група військових Кременчуцького батальйону Нацгвардії. Місяць вони відпочиватимуть, далі за планом – повернення до зони АТО.

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх