Олег ПОПЕНКО запрошує кременчужан на громадські дебати з питань опалення та енергозбереження

15.10.2014, 15:47 Переглядів: 2 917

Кандидат в народні депутати Олег Попенко зустрівся з європейськими інвесторами в Фонді Леоніда Кучми.

Сторони уклали генеральну угоду, відповідно до якої в 2015 році в Кременчуці розпочнеться реалізація програми "100%. ЕНЕРГІЯ". Протокольна зустріч проходила в м. Києві.

 

Детальна інформація про програму буде представлена громадськості 17 жовтня 2014 року о 18:00 на презентації в Кременчуці.

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата по 146 виборчому округ.

 

Проект складається з кількох компонентів. "Енергоаудит" - як система елементів визначення потреби та споживання енергії в місті.

 

"Енергогенерація" - це будівництво сучасної універсальної енергетичної станції для опалення будинків в районах "Кріюків", "Раковка".

 

Компонент "Енергоосвіта" - це комплекс навчальних заходів спрямованих на дорослих та дітей. Метою компоененту є оволодіння щоденними навичками та знаннями які допоможуть зберігати тепло, заощаджувати на опаленні з ранного віку.

 

Більше 20 000 кременчуцьких школярів засвоять корисні поради. Реалізація програми дозволить зменшити витрати населення на опалення та горячу воду на 20%. Допоможе завершити встановлення лічильників енергії серед населення.

 

До участі у презентації програми "100%.ЕНЕРГІЯ" та громадських слуханнях з нагоди початку ініціативи запрошуються представники громадських організацій, волонтери, керівники та управлінці ОСББ, представники енергетичних компаній, енергоінспекцій, споживачі, керівництво районів, міста та області, кандидати по 146 та 150 виборчому округах, журналісти, експерти. Тел. для реєстрації на виступ та поважних гостей: 050 308 14 92.

 

17 жовтня, в п"ятницю кременчужан запрошують до участі у громадських слуханнях та дебатах з проблеми енергетичної незалежності квартир, будинків, кварталів, районів та міста Кременчук в цілому.

 

Обговорення програми "100%. ЕНЕРГІЯ" відбуватиметься в дружній атмосфері в форматі великого круглого столу в конференц-залі комплексу "ЄВРОПА" (вул. Леніна, 6). Початок зустрічі о 18:00.

Олег ПОПЕНКО запрошує кременчужан на громадські дебати з питань опалення та енергозбереження

Фото з презентації програми "100%", 10 жовтня 2014 року, Кременчук

 

Реєстрація учасників та акредитація преси на місці. Детальна програма заходу на сайті: www.olegpopenko.blogspot.com Участь безкоштовна.

 

Прес-служба кандидата по 146 виборчому округ Олега Попенка

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх