Автомобіль пробив огорожу та стіну жилого будинку

8.02.2008, 01:01 Переглядів: 2 214
Третього лютого автомобіль із шістьома молодими людьми пробив цегляну огорожу та стіну житлового будинку… Двоє хлопців загинули на місці, четверо їх товаришів (серед них – 19-річна дівчина) перебувають у лікарні. 21-річний водій працював у міліції і отримав права лише у минулому році.
Місцеві жителі кажуть, що на цьому повороті автомобілі частенько в‘їжджають у будинки… Але так, щоб машина «дісталася» даху – бачать вперше

Третього лютого, близько 20.00, у Кам‘яних Потоках, 21-річний водій автомобіля «Volkswagen Sharan» не справився з керуванням та в‘їхав у цегляний мур приватного будинку. Ударом знесло три чверті огорожі. Після того машина влетіла у стіну цегляного будинку, одразу за огорожею, та рознесла її. На щастя, у кімнаті нікого із господарів не було.

Що з людьми?

Попереду в автомобілі, окрім водія, сидів його брат-близнюк. Обидва хлопці – міліціонери, працівники слідчого відділу міськуправління міліції. Позаду сиділа компанія з трьох хлопців та дівчини. Від отриманих травм водій та пасажир на задньому сидінні загинули на місці. Четверо пасажирів були госпіталізовані до третьої міської лікарні з різними ушкодженнями. Найбільше «дісталося» 19-річній дівчині – у неї закритий перелом кісток тазу. Брат водія отримав забій хребта. У 22-річного хлопця скальпована рана голови. У 27-річного пасажира, як і у інших постраждалих, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. «На сьогодні стан потерпілих задовільний, – каже начальник міської міліції Василь Овчаренко, – найгірше почувається 19-річна дівчина. До тями вона прийшла лише по обіді наступного дня після аварії».

Що з будинком?

Приватний будинок серйозно постраждав – по ньому пішли тріщини та зсунувся дах. Під стіною, яку розбив автомобіль, якраз знаходився диван. На щастя, ніхто на ньому не відпочивав. Інакше б поховало під уламками. «Було таке враження, що хтось у кімнату висипав цілий самоскид цегли», – розповідає Василь Овчаренко. За його словами, господарям будуть відшкодовані завдані збитки. Просто неба людей обіцяють не залишити.

Попередні причини трагедії

Коментує начальник міськуправління міліції Василь Овчаренко:
– Цей випадок як свідчення тому, що коли немає навиків водіння – за помилки доводиться розплачуватися життям. Автомобіль належав старшому брату близнюків, якого вони відвезли додому і поїхали кататися. Можливо, вони хотіли поїхати за Кам‘яні Потоки по Дніпропетровській трасі у придорожнє кафе, шашликів поїсти. Водійське посвідчення хлопець отримав минулого року. Аварія сталася на ділянці дороги, яка виявилася вкритою ожеледицею. Вся дорога селом була сухою, а саме тут, можливо, підмерзла тала вода. З якою швидкістю рухався автомобіль, наразі ніхто сказати не може, але явно більше 60 кілометрів за годину. Тільки-но машина опинилася на ожеледиці, вона перестала бути керованою – не було навіть гальмівного шляху – водій ніяк не міг вплинути на ситуацію. Авто влетіло в стіну… Протяжність ділянки з ожеледицею була не менше 50 метрів – я сам ходив і перевіряв. Потім, приблизно о першій ночі, спецтехніка стала посипати дорогу. Усі в машині були тверезі – це довела експертиза. У салоні була банка пива, але не відкрита. Я впевнений, що ці співробітники не вживали спиртного.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх