У Кременчуці затримали грабіжників банку

16.04.2009, 22:20 Переглядів: 1 762
Майже два місяці шукали правоохоронці грабіжників відділення «Полтавабанку». Виявилось, що на кременчужанина так вплинула «ніяковість» охорони, що він просто не міг не пограбувати касу..
Всі речі – печатки, сумку, гаманець касира та навіть мобільний телефон викинули в туалет у дворі будинку Олександра на Ревівці.

Нагадаємо, що ввечері 17 лютого у відділення з прийому комунальних платежів «Полтавабанку» на вулиці Гагаріна вдерлися двоє невідомих. Погрожуючи газовим балончиком «Терен-4», вони забрали 32 тисячі гривень, мобільний телефон «Nokia 3200» і гаманець з особистими речами касира – 23-річної Марії. Вони зникли до приїзду охорони. Відеокамер у відділенні не було, тому шукати злочинців правоохоронцям довелося «навпомацки».

– Впродовж цього часу над розкриттям злочину працювала група кваліфікованих та досвідчених працівників кримінального розшуку, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Вся інформація про можливих підозрюваних просто «витоптувалася» працівниками міліції – перевірки раніше судимих осіб, поквартирні і подворові обходи…

Врешті-решт міліціонери вийшли на двох молодиків – 25-річного кременчужанина Олександра та 26-річного мешканця Євпаторії Руслана. Обидва неодноразово судимі і познайомилися через «спільного товариша». Серед різних варіантів, як заробити грошей легко і швидко, вони обрали найпростіший…

За 40 секунд вони викрали готівку і швидко зникли. Газовий балончик застосували «для впевненості». Гроші поділили порівну.
Частину свого «заробітку» кременчужанин спустив у гральних автоматах, а частину просто прогуляв...

Спільника Олександра, кримчанина Руслана, на початку квітня затримали працівники Харківської міліції. Він перебував у розшуку за вчинення квартирних крадіжок у Автономній республіці. Нині він перебуває у харківському СІЗО. Олександр заарештований і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Кременчуцького міського управління міліції.

Проти молодиків порушено кримінальну справу за статтею 186 ч. 3 (грабіж) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Пряма мова

«Я оплачував у касі деякі платежі і звернув увагу на те, що гроші настільки доступні – бери не хочу. Просто зайшли, почали вимагати і все, навіть ніяких злісних намірів у нас не було... Це не пограбування, а подарунок долі» – розповів кременчужанин міліціонерам.»



 
Автор: konstantinov
Теги: банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх