Таксист віз своїх вбивць до Кременчука

14.05.2009, 13:06 Переглядів: 1 908
Молодикам був потрібний його автомобіль, але після дев’ятого удару ножем вони злякалися та втекли..
ДАІшники йшли послидах злочинців три кілометри

За кілька годин їх, за слідами, знайшли інспектори ДАІ. Один із підозрюваних пообіцяв товаришеві, що «все візьме на себе».

11 травня в Олександрії двоє 18-річних хлопців сіли до таксі і сказали водієві, щоб їхав у Кременчук. У нашому місті вже нетверезі учні ПТУ хотіли продовжити гуляти. Опинившись на трасі, вони попросили водія зупинитися і почали бити його ножем. Але машину вони так і не забрали – вилізли з неї та побігли до лісосмуги.

Працівники ДАІ, які патрулювали саме цей відрізок траси, близько 16.00 отримали оперативну інформацію про скоєння злочину. На місці вони побачили зупинений на узбіччі ВАЗ-21099, а у ньому закривавлений труп таксиста. Як повідомила прес-служба ГУ МВС України в Кіровоградській області, чоловікові було нанесено дев’ять ножових поранень. На місці злочину був свідок, який бачив, як двоє хлопців у темних окулярах бігли в бік поля.

– Була грязь, ми не могли їхати, – розповідає інспектор Олександрійської ДАІ Сергій Кривобок. – Ми вийшли з автомобіля, побачили свіжі сліди. Вирішили йти по них. Напарник пішов по одній лісовій тропі, а я по іншій.

Так вони пройшли майже три кілометри, як побачили підозрюваних, схожих за описом на злочинців. Криваві плями на їх одязі мовчазно свідчили, хто ці хлопці. Молодики не виправдовувались. Їх доставили у райвідділ міліції, де вони намагалися пояснити, навіщо вбили таксиста.

– Женя дав ідею, – каже один із підозрюваних. – Каже: «Давай візьмемо таксиста. Поїдемо в Кременчук. Там його заріжемо і поїдемо самі. Не хвилюйся, все візьму на себе». Ми попросили його зупинитися. Женя наніс удари, і я наносив удари…

За матеріалами НТН, УНІАН



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх