Онук забив бабусю до смерті

15.03.2010, 21:23 Переглядів: 1 480
Пенсіонерка завадила йому розправитися з вітчимом.
Лікарі «швидкої» жахнулися, побачивши знівечене обличчя жінки. Вона померла невдовзі після того, як її доставили у третю міську лікарню. Удари онука були дуже сильними…

У сімейній сварці, яка розгорілася між вітчимом і пасинком, загинула жінка, яка намагалася їх розборонити. 17-річний хлопець накачаний 2 літрами пива не зоглянувся на те, що перед ним його рідна бабуся і почав бити кулаком у голову. Жінка невдовзі померла у лікарні.

Увечері 14 березня до кременчуцької міліції зателефонувала схвильована жінка і сказала, що її син дуже сильно побив бабусю. У той же час до чергової частини зателефонувала диспетчер «швидкої» і повідомила, що медики везуть до лікарні 56-річну жінку у важкому стані – числені гематоми на обличчі та голові, мозкова кома. Міліціонери одразу прибули на місце злочину – в квартиру багатоповерхівки в нагірній частині Кременчука. Тут вони застали підозрюваного – 17-річного п‘яного хлопця. Виявилося, що він неодноразово мав проблеми із законом і досі перебуває під слідством за вчинення крадіжок.

– Він повернувся додому напідпитку, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Сказав, що випив два літри пива. Удома він почав сваритися зі своїм вітчимом. Хлопець вважає, що саме через нього мати пішла від його батька. На тлі цих ревнощів у справу пішли кулаки. Жінки намагалися розчепити чоловіків, але нічого не виходило. Вітчим вийшов із квартири, а пасинок хотів піти за ним, щоб закінчити з‘ясування відносин. На порозі перед хлопцем стала бабуся, яка не дозволяла йти за вітчимом…

Онук усю агресію, що в ньому накопичилася, вилив на неї – бив її кулаками по голові. Хлопець, відповідаючи на запитання міліціонерів зізнався, що лише частково пам‘ятає, що робив того вечора. Зазначає, що лише хотів провчити вітчима.

Слідчі порушили кримінальну справу за статтею 121 ч. 2 Кримінального кодексу – тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. 



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх