Чоловік підробляв кременчужанам відрядні документи

26.01.2010, 08:28 Переглядів: 1 696
Фальшиві документи умілець виготовляв самостійно – робив електронний макет на комп’ютері і роздруковував.

25 січня в Кременчуці міліціонери затримали 40-річного чоловіка, який останні півтора роки займався підробкою документів на відрядження.

Серед яких особливе місце займали квитанції на оплату послуг готелів. Фальшиві документи умілець (сам він раніше не судимий, має офіційне місце роботи) виготовляв самостійно – робив електронний макет на комп’ютері і роздруковував. За словами прес-офіцера міського управління міліції Анни Волювач, його послугами користувався ряд працівників кременчуцьких підприємств. Правоохоронці вже зібрали докази стосовно 10 фактів підроблення документів.

– Винагороду за свою роботу він отримував в залежності від суми, заявленої в квитанції на оплату послуг. Наприклад, за квитанцію про оплату послуг одного з київських готелів він отримав 600 гривень.

За словами міліціонера, щодо ділка та його клієнтів порушені кримінальні справи за статтею 358 Кримінального кодексу України. Так, за підробку документів Закон передбачає штраф (до 1190 грн) або арешт до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років. За використання завідомо підробленого документа – штраф до 850 грн або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх