Із маршрутки – у лікарню

6.11.2009, 18:02 Переглядів: 1 992
Проїхавши маршруткою, кременчужанка отримала купу синців та ґуль.

28-річна кременчужанка Наталія, проїхавши кременчуцькою маршруткою, отримала купу синців та ґуль. Від водія маршрутки окрім нецензурних слів нічого не почула, а господар маршруту ще й заступився за свого підлеглого.

– Я їхала у маршрутці ІVЕCО, поручня угорі там не було, триматись було ні за що, окрім сидушки. Я не знаю, що у цей момент робив водій, чи то раптово загальмував, чи щось об’їжджав, але я впала і сильно вдарилась головою та спиною. Маршрутник мені нагрубив, під‘їхав до зупинки і почав мене квапити, аби я швидше підіймалась, виходила, щоб інші пасажири могли зайти. Казав, що вставай, треба було краще триматись…

Наталія розповідає, що звернулась до керівника цього маршруту. Однак її «ввічливо послали». І запропонували вирішувати самостійно усі питання із шофером.

– Я звернулась до лікарні, зробила судмедекспертизу, ми збираємось подавати до суду. Я не хочу з нього грошей і не займаюсь вимагательством. Я хочу справедливості, аби цього водія покарали, бо маршрутники відчули владу, що їм все сходить із рук і ніхто нічого не може вдіяти, – каже Наталія.

У відділі транспорту виконкому зазначають, що ситуація мала місце і жінка зверталась до них, написала заяву до ДАІ, яке й займається цією справою.

– Хочемо звернути увагу пасажирів на те, що квитки у маршрутках брати необхідно, адже у випадку конфлікту із маршрутником це буде доказом того, що ви дійсно їхали цією маршруткою. Це – ваша страховка, – кажуть фахівці відділу.



 
Автор: editor
Теги: маршрутка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх