Обікрали комп‘ютерний магазин на Першотравневій

26.11.2009, 08:20 Переглядів: 1 635
Що стало відомо на цьому тижні.

....Обікрали комп‘ютерний магазин на Першотравневій. 58-річний господар заявив у міліцію, що минулими вихідними злодії розбили віконне скло та винесли три комп‘ютери на суму 8,24 тис грн. Зловмисників шукають.

чоловік повісився прямо на вулиці. 52-річний чоловік вкоротив собі віку на дереві біля будинку №72 на проспекті 50-річчя Жовтня. Трагедія сталася 20 листопада. Слідів насильства на тілі померлого міліціонери не знайшли.

кременчужани жаліються на агітаторів, агітатори – на кременчужан. У міському управлінні міліції кажуть, що віднедавна їм постійно телефонують люди і скаржаться на невідомих, які ходять по домівках. Агітатори вони, чи шахраї – невідомо, тому правоохоронці як завжди, радять не відчиняти двері незнайомцям. А ось 21 листопада політичним глашатаям дісталося від мешканця Молодіжного. За словами начальника штабу Партії регіонів Ігора Семеняченка чоловік матюкався та намагався зламати гучномовець на автомобілі.

у чоловіка на Молодіжному забрали автомобіль Daihatsu Materia («дочку» Toyota, яка новою зараз коштує від 21,5 тис дол). До нього підійшов малознайомий 24-річний світловодчанин і почав погрожувати розправою. Він звинувачував чоловіка у тому, що той, нібито, нацькував на нього «биків» і ті його побили. Після перевірки у міліції побиття не підтвердилося, а хлопцеві загрожує ув‘язнення.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх