12-річний хлопчик отруївся домашнім вином на дні народження подруги.

10.12.2009, 09:55 Переглядів: 1 479
Стало відомо, що….

...12-річний хлопчик отруївся домашнім вином на дні народження подруги. 6 грудня п‘ятеро однолітків святкували не тільки солодощами, але й дідусевим саморобним вином. Коли один із гостей випив 200 грамів цього напою, то просто «відрубився». Налякані друзі викликали «швидку». Дитину поклали у реанімаційне відділення і «відкачали». Міліція ставить зараз на облік сім‘ї всіх учасників «банкету», батькам доведеться сплатити штраф.

… чоловік вкоротив собі життя через бізнес. Зранку третього грудня 38-річний чоловік викинувся на вулицю з вікна квартири багатоповерхівки в центрі Кременчука. Він залишив довгу передсмертну записку, з якої правоохоронці зрозуміли, що людина вчинила самогубство через проблеми у бізнесі.

... Кременчук знову із паспортами. Автозаводський і Крюківський районні відділи ГІРФО отримали бланки паспортів громадянина України і почали видавати документи кременчужанам. У обласному відділі ГІРФО завіряють, що Полтавщина забезпечена бланками на 200 відсотків, а це 8 тис книжечок.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх