Бізнесмен заявив про захоплення його підприємства

1.04.2010, 14:39 Переглядів: 3 222
До редакції звернувся підприємець Володимир Будянський і розповів, що склад його підприємства у Піщаному захопив інший бізнесмен..

 Як виявилося, у кожного бізнесменів них є певні документи на той склад (300 кв метрів).
– Вони пробили перегородку зі своєї сторони і зайшли на мою територію, – каже пан Володимир. – Мене скрутили і почали бити. Це сталося саме в той день, коли я мав їхати із юристом до Київського апеляційного господарського суду, де розглядається справа про належність складу. Попередній суд виніс рішення на нашу користь.
На місце подій виїхала міліція. Правоохоронці провели перевірку і не виявили нічого кримінального. Побої (садна на шиї та спині), нанесені 64-річному чоловіку, судмедексперт відніс до легких ушкоджень. Через це кременчуцький райвідділ міліції відмовив пану Будянському в порушенні кримінальної справи. Всі маніпуляції зі складом міліціонери віднесли до «господарського конфлікту», який має вирішуватися в судовому порядку.

Начальник ГУ МВС України в Полтавській області Олександр РУДЯК:
– Ми піднімемо відмовний матеріал. Відділ дізнання перевірить його. Якщо є законні підстави для порушення кримінальної справи, повірте мені, вона буде порушена. Якщо законних підстав немає, рішення залишиться. Буває дуже багато ситуацій, коли людина преконана, що по скоєному вчинку проти неї, обов‘язково має бути порушена кримінальна справа.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх