«Терпець увірвався...»

13.09.2007, 19:09 Переглядів: 1 842
На Першому Занасипі дідусь убив молотком свою страждаючу на хворобу Паркінсона 66-річну дружину. Після того він навіть «відхрещувався» від убивства, але кров на його обличчі свідчила про інше..

Чоловік убив молотком жінку-інваліда

Останню крапку над «і» у шлюбних відносинах із дружиною-інвалідом 72-річний дідусь поставив за допомогою молотка...

П’ятого вересня до «швидкої допомоги» зателефонував 72-річний мешканець вул. 50 років СРСР і повідомив, що його дружина лежить удома у ліжку з проломленою головою. Разом із лікарями на місце події виїхали і міліціянти... «Спочатку чоловік загиблої казав, що вийшов до магазину та забув зачинити двері у квартиру, – розповідає начальник міськуправління міліції Василь Овчаренко. – А коли повернувся, то дружина вже була мертва. Але міліціянти, спілкуючись із ним, виявили, що саме він убив свою дружину. Про це свідчила кров на його обличчі, молоток, яким були завдані удари, та й сам він невдовзі зізнався у вбивстві».
Того дня чоловік повернувся з ринку. Його 66-річна дружина, що страждала на хворобу Паркінсона, почала щось «бурчати» до нього. «Вона була «лежачою» з першою групою інвалідності. Чоловік прожив із нею все життя і, певно, на цей раз в нього увірвався терпець, – каже Василь Овчаренко. – Він казав, що колись навіть намагався отруїти жінку, але невдало». Дідусь схопив молоток та почав бити ним по голові хворої. Всього він завдав від трьох до шести ударів, скільки точно – сам не пам’ятає – повідомляє прес-служба міліції. Жінка померла від відкритої черепно-мозкової травми. «Потім він вийшов з відчиненої квартири, – каже Василь Овчаренко, – А повернувшись, зателефонував до «швидкої».
Автозаводським районним відділом міліції було порушено кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство». «Чоловікові обов’язково буде призначено психотерапевтичне обстеження, – каже прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Ведуться слідчі дії».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх