Зовсім не голлівудська погоня

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 566
Уночі 30 серпня машина ДАІ переслідувала мотоцикл «Honda», що рухався на шаленій швидкості по вул. 60 років Жовтня. У районі пивзаводівського кільця, мотоцикліст падає. Щоб не збити людей, даїшник завертає в бік та врізається у бордюр – легковик перевертається.

Рятуючи життя порушників, працівники ДАІ ризикували життям

30 серпня, близько 0.30, патрулю спецвзводу дорожньо-патрульної служби Полтавського обласного управління ДАІ повідомили по рації, що по вул. 60 років Жовтня в бік Молодіжного на шаленій швидкості їде спортивний мотоцикл. Водій та пасажир гучно щось викрикують. Коли водій мотоцикла побачив патрульну «Skoda Octavia», що почала їх наздогоняти, то піддав ще газку. Спортивний байк був без номерних знаків. Погоня переїхала міст між вул. Московською та пивзаводівським кільцем. «Спускаючись до кільця, водій втрачає контроль над мотоциклом та падає на дорогу, – каже начальник міськуправління міліції Василь Овчаренко. – Пасажира разом із мотоциклом тягне кілька метрів по асфальту. Відразу за порушниками на дорозі з’являється міліцейський автомобіль... 42-річний водій легковика бачить перед собою людей і, в останню мить, різко вивертає кермо вбік. Машина врізається у бордюрний камінь та перекидається на дах».

Власна смерть, чи смерть порушника, що впав з мотоцикла? Розмірковувати над цим питанням 42-річному ДАІшнику не було часу.

Правоохоронцям, на відміну від порушників, медична допомога не знадобилася. Люди, які лежали на асфальті, за повідомленням прес-служби облуправління міліції, були в стані алкогольного сп’яніння. У 21-річного пасажира було розірване праве передпліччя та «поставлено» кілька саден. Після надання медичної допомоги його відпустили додому. 32-річного водія байка «Honda» відвезли до нейрохірургічного відділення 3-ї міської лікарні. Йому поставили діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана тім’яної частини голови. Сам чоловік, як повідомляють у прес-службі міського управління міліції, мешкає у Кіровограді, а у Кременчук приїхав гостювати до брата. Як кажуть у прес-службі міліції, чоловік відбувся дуже легко.
Щодо самого мотоцикла, то тут взагалі цікава історія – на території України він не зареєстрований. Натомість, як повідомляє прес-служба обласної міліції, він перебуває у базі розшуку «Інтерполу». Продовжується слідство.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх