Невдоволений самогубця

30.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 556
24 серпня до чергової частини міліції зателефонувала жінка і прокричала, що її 28-річний чоловік намагається повіситись.
– Він випхав її з квартири, зачинив металеві двері і сказав, що пішов вішатися, – розповідає прес-офіцер міської міліції Анна Волювач. – Правоохоронці, разом із сусідам, зірвали замок та витягли чоловіка з петлі. Появі міліціянтів він не зрадів.

24 серпня до чергової частини міліції зателефонувала жінка і прокричала, що її 28-річний чоловік намагається повіситись.
– Він випхав її з квартири, зачинив металеві двері і сказав, що пішов вішатися, – розповідає прес-офіцер міської міліції Анна Волювач. – Правоохоронці, разом із сусідам, зірвали замок та витягли чоловіка з петлі. Появі міліціянтів він не зрадів...
На запитання, чому чоловік намагався себе вбити та залишити без батька двох неповнолітніх дітей, щойноврятований від смерті нічого конкретного не відповів – просто набридло жити. Він лише огризався на міліціянтів, мовляв, чого приперлися. Коли правоохоронці залишали сім’ю, то чоловік пообіцяв їм довести задумане до кінця.
– За дверима ми почули, як він почав лаяти жінку, що та викликала міліцію, – каже Анна Волювач. – Того вечора ми ще раз туди виїжджали, бо чоловік розбуянився і почав бити посуд.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх