Убивство рибалки

30.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 505
Двоє хлопців без причини побили діда-рибалку у плавнях у районі Старої Білецьківки. Потім один з молодиків його задушив та викинув тіло разом з речами у воду..

Нещодавно до Кременчуцького районного відділу міліції звернулася сім’я 68-річного чоловіка, який поїхав велосипедом на риболовлю і не повернувся. За кілька днів тіло дідуся знайшли рибалки в одній із заплав поблизу Старої Білецьківки. Судмедексперти встановили, що чоловіка задушили – у нього була переламана під’язикова кістка. Також у загиблого були зламані декілька ребер. Опитавши місцеве населення, правоохоронці вийшли на підозрюваних. За кілька днів їх затримали – 24-річного мешканця Старої Білецьківки та 18-річного мешканця сусіднього села. Старший із них визнав свою вину і розповів, що відбувалося на місці вбивства.
«Це було вранці, близько 8.00, – каже прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – Чоловік ішов із велосипедом, як до нього почали чіплятися двоє молодиків, мовляв, тут рибу ловити не можна. Потім один почав бити дідуся, інший підключився... Старший повалив чоловіка на землю і почав душити. Коли жертва була мертва, хлопці викинули тіло, велосипед та інші речі у воду. Молодший хлопець забрав у загиблого декілька рибальських гачків».
Порушено кримінальну справу за фактом навмисного вбивства. Як кажуть міліціянти, свідчення обох затриманих різняться, тому слідство триває.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх