Недитячі пристрасті

2.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 387
Вісімнадцятирічний юнак займався сексом із дев’ятирічним хлопчиком на очах у його дванадцятирічного друга.

Іван дуже любить рибальську справу, тож, як зазвичай, ловив рибу  на кар’єрі, що неподалік від їхньої садиби. До нього приєднався сусідський  дев’ятирічний Павло, з яким вони давно товаришують, адже живуть у сусідніх будинках. Поки хлопчаки з азартом чекали клювання, до них підійшов вісімнадцятирічний Стас. Він почав їх, як то кажуть, «розводити» розмовами на кшталт «Ходімо зі мною, я вам щось цікаве покажу та щось цікаве розкажу…» Стас повів їх до «крільчатника» – так у селі називають занедбаний сарай на території дитячого садочка. Павло разом із Стасом зайшли всередину, а Іванові останній наказав стояти «на шухері».
Те, що відбулося потім аж ніяк не було схоже на малюнок наклейки від жуйки. Пізніше дії Стаса назвуть орально-анальним контактом… Після цього він віддячив Павлу за «роботу» трьома цигарками. «Хочеш і ти заробити?» – запитав він у Івана.
Іван звичайно ж відмовився, але й Стас так просто не здавався. Він луснув малого рукою по голові та животі, а потім ще й по спині додав. Проте, на щастя, Івану вдалося викрутитися та втекти…
Цю історію журналістам розповіла мати дванадцятирічного хлопчика Любов Василівна:  з дітьми поспілкуватись не дали, аби не завдати ще більшої емоційної травми. «Я була у від’їзді, – каже Любов Василівна. – Іван залишився з бабусею, але їй він нічого не розповів. Добре, що моя сестра провідувала сина щодня, саме їй він і розказав про свої пригоди». Коли жінка усвідомила почуте, то одразу повідомила у правоохоронцям та розповіла батькам Павла. Вони звернулись до Зіньківського райвідділу міліції із заявами про те, що до дітей вчинено насильницьки дії сексуального характеру.
Стас нічого не заперечував. Він зізнався, що вперше «спілкувався» з малим Павлом ще у липні минулого року. Тоді він заманив хлопця у сарай на території їхньої школи. Потім усе повторилося у квітні цього року. А після третього разу, коли усе бачив Іван, його викрили. Поміж тим Стас говорить, що мав природні статеві контакти з представницями жіночої статі. Донедавна він зустрічався з дівчиною…Малого Павла знає давно, адже живуть по сусідству. Він просто казав йому «Будеш со…ти», а потім віддячував цигарками.
Стас наказував Павлові нічого не розповідати дорослим: «Тобі буде гірше, ніж мені, адже саме над тобою почнуть знущатися та кепкувати», - лякав він хлопця. Ані сам Стас, ані його рідні вибачення у батьків хлопців не просили. Вони, ніби нічого й не трапилося, ввічливо вітаються при зустрічі та навіть погляд не відводять. «І я здоровкаюсь. А що мені робити? – говорить мати Павла. - Інакше вийде, що я опустилася до їхнього рівня. Це ж село – нікуди не подінешся. Самосуд ми з чоловіком чинити не будемо, проте й заяву з міліції не заберемо. Нехай відповідає перед судом».
Дмитро Сидоренко, слідчий, що веде цю справу, говорить, що у свідченнях потерпілих хлопців та обвинуваченого є певні розбіжності, які на зараз усуваються. Наступним кроком буде призначення комплексної судової психолого-психіатрічної експертизи, яка, зокрема, дасть відповідь на питання, наскільки сам хлопчик усвідомлював дії, які чинилися відносно нього. Дмитро Сидоренко вважає, що при розслідуванні кримінальних справ такої категорії в обов’язковому порядку необхідно залучати дитячого психолога, який би спеціалізувався на подібних випадках та шкодує, що таких високопрофесійних фахівців, тим більше у районних центрах, не вистачає.
На даний час Стас обвинувачується у вчиненні злочину, і йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх