Грабіжник «попався» на згвалтуванні

19.07.2007, 19:07 Переглядів: 1 506
Правоохоронці затримали «серійного» грабіжника, який протягом трьох з половиною років «промишляв» на вулицях Кременчука. 23-річного хлопця видала мобілка, яку він загубив під час згвалтування...
Мобілки, сумки, золоті прикраси... три з половиною роки «бездоганної кар’єри» коту під хвіст

13 липня, близько, шостої ранку, 23-річний мешканець Молодіжного «запросив» 19-річну дівчину піти з ним... до лісопосадки на вул. Тельмана. Там, загрожуючи фізичною розправою, він згвалтував свою жертву. Потерпіла звернулася до міліції і правоохоронці, по гарячих слідах, затримали підозрюваного. Оперативності в діях міліціянтів додав прикрий, для злочинця, випадок. «На місці згвалтування хлопець загубив свій мобільний телефон, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Недовго думаючи, він попрохав свою жертву, зателефонувати зі своєї мобілки на його номер, щоб він за сигналом відшукав свою». Це коштувало йому спокійного життя – за номером у телефоні дівчини правоохоронці «вирахували» гвалтівника.
Попрацювавши із затриманим, міліціянти дізналися, що він взагалі-то не гвалтівник, а грабіжник – протягом трьох з половиною років «промишляв» на вулицях Кременчука – то мобілку в когось забере, то сумочку, то золоті прикраси. «Особливо від нього перепадало жінкам, що поверталися з роботи ввечері, – каже Анна Волювач. – Наразі вже порушено чотири кримінальні справи». Всього на момент, коли верстався номер, на ньому «висіло» 17 епізодів.
Кременчуцьке міське управління міліції зараз активно веде роботу по виявленню інших злочинів, учинених підозрюваним. Правоохоронці просять усіх кременчужан, яких пограбував або згвалтував схожий хлопець, але вони не зверталися до органів внутрішнях справ, зв’язатися за телефонами міліції: 77-34-02, 4-04-80.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх