У центрі палав «Адоніс» - палаючий дах розвалювався на очах

21.04.2007, 11:04 Переглядів: 1 746
Пожежа тривала близько чотирьох годин: жертв немає.
Пожежа тривала близько чотирьох годин: жертв немає

17 квітня, у центрі на вулиці Радянській, неподалік від КДПУ,  пожежа двоповерхової будівлі зібрала купу глядачів - студентів та школярів. Ще б пак, вогонь охопив дах будинку, у якому розташувався комп’ютерний клуб «Адоніс», спорт-бар та офіси деяких фірм. Від вогню нагрівалися навіть земля і стіни сусідніх будинків, плавилися вікна клубу, а в очі летів попіл. Дим від пожежі було видно навіть на Молодіжному.
Вогонь гасили сім бригад пожежників. Міліція відсиджувалася у засідці, чекаючи кінця всієї цієї феєрії, аби почати розслідування пригоди. Працівники палаючого «Бога родючості» - Адоніса - не переставали рятувати своє майно.
Коли вогонь загасили, стало відомо, що повністю згорів дах. Крім того,  постраждали приміщення та зовнішнє облицювання будівлі. За попередніми оцінками господарів «Адонісу», врятовано майна на суму 250 тис. гривень.
Що саме стало причиною спалаху вогню, наразі з’ясовується, але, за словами мешканців навколишніх будинків, відомо, що зранку в будинку проводилися зварювальні роботи. Проте один із працівників клубу, висловив припущення, що вогонь зайнявся через несправну електропроводку.

Артем ЛЕОНОВ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх