Розбійний напад на машину таксі: пасажиру порізали пах

13.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 808
Ввечері дев’ятого квітня, п’ятеро чоловіків зупинили машину таксі і, погрожуючи ножами, забрали гроші й мобільники. Пасажир з ножовим пораненням перебуває у лікарні..

Дев’ятого квітня, близько19.30, на вул. Петровського ВАЗ-2108 «підрізав» і зупинив машину таксі «0-51», у якій знаходився пасажир. У «Жигулях» сиділо п’ятеро зловмисників. Погрожуючи ножами, вони забрали у водія 600 гривень та мобільний телефон. У пасажира, окрім мобілки, виявилося лише близько 50 гривень. Можливо, невеличка сума і спричинила поганий настрій нападників –  чоловіку ножем завдали різану рану в ділянці паху. Після цього нападники зникли.
«Швидка» відвезла пораненого до 2-ї міської лікарні. Було викликано міліцію.
У район скоєння злочину прибув наряд ДАІ, патрульної служби та відділу держслужби охорони. Правоохоронці взяли район «у кільце». У результаті проведених дій було затримано автомобіль та трьох грабіжників. «Супротиву вони не чинили, – повідомив заступник начальника  міського управління міліції Володимир Печериця. – З автомобіля було вилучено чотири ножі, на одному з яких була кров. Зброю направлено на експертизу, але, гадаю, що це кров потерпілого».
Четвертого грабіжника міліціянти затримали 10 квітня у Комсомольську. Коли верстався номер, п’ятий нападник перебував «у бігах».
Як було встановлено, усі затримані чоловіки віком близька 40 років, мешкають у Комсомольську і, окрім одного, мають великий список судимостей (наркоманія, крадіжки, тілесні ушкодження).
За фактом нападу порушено кримінальну справу, ведуться подальші слідчі дії.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх