Правоохоронці затримали «людину-павука»

6.04.2007, 18:04 Переглядів: 1 537
Нещодавно кременчуцькі оперативники затримали злодія-альпініста, що обкрадав квартири кременчужан через вікна. Залишивши три місяці тому тюрму, комсомольчанин взявся за старе й необачно зажив на «повну катушку». Лише зі встановлених поцуплених речей витікає сума в 20 тис. гривень.
Досвід злодія Віктор почав набувати у Москві, на заробітках. Отримав три роки відсидки. Після того було ще три строки у судах міста Полтави.

Нещодавно увагу міліціянтів привернув 33-річний чоловік, що лише три місяці тому повернувся з місць позбавлення волі до рідного Комсомольська, але вже жив «на широку ногу». На які «чесно зароблені гроші» можна було так розгулятися, залишалось загадкою.
«Купив нову машину, постійно відвідував кременчуцькі ресторани, викладав там чималі суми грошей, при цьому ніде не працював, тому і виникало багато питань, – розповідає начальник відділу карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції Віталій Шиян. – Сусіди ж казали, що він частенько виносив з машини великі сумки і відео та аудіотехніку». Як повідомляє прес-служба УМВС у Полтавській області, у Кременчуці за ці місяці було зареєстровано декілька крадіжок з квартир шляхом проникнення через вікна. Коли правоохоронці підняли справу Віктора (ім’я змінене), то побачили характерний «почерк», яким було «прописано» кілька кременчуцьких квартир.
Перед початком «роботи» (обов’язково денна зміна), Віктор завбачливо дзвонив у двері й переконувався, що господарів немає вдома. Далі він залазив по газовій трубі або решітці на другий поверх, відтискав металопластик або ж відчиняв вікно через кватирку. Далі він вигрібав усе, що в око впадало. Ось перелік речей, поцуплених в одній із квартир: відеомагнітофон, звичайний магнітофон, телефони – мобільний та стаціонарний, золото, дитячу курточку і навіть дитячу шкатулку. Із здобиччю Віктор виходив уже через двері.
Як повідомляє прес-служба УМВС уПолтавській області, загальна сума награбованого складав більше 20 тисяч гривень, і це – тільки із встановлених поцуплених речей. Скільки було продано на ринках та здано у ломбарди – невідомо.
За трьома цьогорічними епізодами було порушено кримінальну справу. Це крадіжки в нагірній частині міста, на вул. Сумській та на вул. Красіна. Зараз перевіряється причетність затриманого до скоєння інших злочинів. До суду справу ще не направлено.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх