Сценарій Нового року від Тарантіно

5.01.2007, 17:01 Переглядів: 2 834
Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш... Кременчуцьких міліціянтів в новорічну ніч першим «зустрів» труп забитого до смерті чоловіка.

Близько 1.30 новорічної ночі до відділення міліції на Молодіжному надійшло повідомлення про те, що біля будинку 45 на пр.50-річчя Жовтня лежить труп чоловіка. Дільничний інспектор міліції, який прибув на місце, побачив на землі слід, що вів від мертвої людини. Ідучи по ньому, правоохоронець помітив біля сміттєвих баків будинку на Героїв Сталінграда молодого чоловіка та дівчину, що викидали закривавлені простирадло та покривало. На оклик міліціянта, вони почали тікати.
Після затримання втікачів та відвідування місця їхнього помешкання було встановлено, що 22-річний Анатолій проживав разом із 48-річним вітчимом Павлом у квартирі на вул.Героїв Сталінграда, де й сталася трагедія. До Анатолія на Новий рік прийшла його 15-річна дівчина Аліна, яку він, будучи п’яним, звинуватив у викраденні 800 гривень та став бити. Дівчина сказала, що гроші взяла не вона, а вітчим. Тоді Анатолій почав бити вітчима доти, доки той від отриманих побоїв не помер. Зрозумівши, що вони накоїли, молоді люди поклали тіло у дитячу коляску, відвезли на сусідню вулицю та почали позбавлятися від слідів крові.
У кімнаті, де відбувалася бійня, правоохоронці побачили багато крові на подушках, простирадлах, взутті, одязі, зідрані шпалери та спроби змити кров з підлоги. Злочин було розкрито за півтори години.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх