Матір знайшла на Новий рік труп сина

5.01.2007, 16:01 Переглядів: 1 710
1 січня, прийшовши до сина додому прибрати після святкування Нового року, мати знайшла його мертвим у сараї. 35-річний Руслан лежав роздягнений на дровах, на обличчі було видно сліди побиття. Він мешкав в приватному будинку на вул.Лейтенанта Дніпрова разом із 37-річною Наталею вже вісім років.

1 січня, прийшовши до сина додому прибрати після святкування Нового року, мати знайшла його мертвим у сараї. 35-річний Руслан лежав роздягнений на дровах, на обличчі було видно сліди побиття. Він мешкав в приватному будинку на вул.Лейтенанта Дніпрова разом із 37-річною Наталею вже вісім років. Міліціянти встановили, що 28 грудня в гостях у Руслана був знайомий Андрій. Він і розповів, як у ніч на 29 грудня до них прийшла дочка Наталі Світлана й попросила ключі від будинку. Руслан відмовив. Через деякий час дівчина повернулася з двома 30-річними на вигляд, чоловіками, які почали бити господаря та його гостя. Андрій утік, а Руслан залишився...
Наразі ведеться подальша перевірка, затримані підозрювані кажуть, що хоч і били Руслана, але не сильно. Причина смерті встановлюється.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх