Електромонтер кар”єроуправління “Кварц” впав у кар”єр та загинув

5.01.2007, 12:01 Переглядів: 2 323
Вчора, четвертого січня, о 13-37 до Кременчуцькорго военизованого аварійно-рятувального взводу надійшов сигнал виклику: при виконанні виробничого завдання електромонтер кар”єроуправління “Кварц”, що по вулиці Київській, 85 зірвався з верхнього горизонту кар”єра та впав у кар”єр.
Як повідомили інформагенції “Телеграф інфо” в оперативних службах міста, при виїзді рятівніків на місце пригоди з”ясувалося, що електромонтер проводив ремонтні роботи на електроопорі, яка знаходилася на краю кар”єра. Опора зломалася і монтер впав у кар”єр глибиною 30 метрів.
Рятувальники лише констатували його смерть.

Вчора, четвертого січня, о 13-37 до Кременчуцькорго военизованого аварійно-рятувального взводу надійшов сигнал виклику: при виконанні виробничого завдання електромонтер кар”єроуправління “Кварц”, що по вулиці Київській, 85 зірвався з верхнього горизонту кар”єра та впав у кар”єр. Як повідомили інформагенції “Телеграф інфо” в оперативних службах міста, при виїзді рятівніків на місце пригоди з”ясувалося, що електромонтер проводив ремонтні роботи на електроопорі, яка знаходилася на краю кар”єра. Опора зломалася і монтер впав у кар”єр глибиною 30 метрів. Рятувальники лише констатували його смерть.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх