Проти віце-мера Полтави Русіна порушено кримінальну справу за побиття правоохоронця

28.12.2006, 16:12 Переглядів: 2 159
Прокуратурою Полтави порушено кримінальну справу відносно заступника мера міста Олександра Русіна. Як повідомив перший заступник начальника УМВС УКраїни в Полтавській області Олександр Калінін, посадовець, будучи напідпитку, вдарив кулаком в обличчя правоохоронця.
"Інцидент трапився після того, як міліціянти, перевіряючи порядок в громадському транспорті, затримали жінку, що користувалась фальшивим посвідченням для безкоштовного проїзду. Вирішивши, що заступник мера Полтави в цій ситуації їй допоможе, жінка зателефонувала пану Русіну на мобільний.

Прокуратурою Полтави порушено кримінальну справу відносно заступника мера міста Олександра Русіна. Як повідомив перший заступник начальника УМВС УКраїни в Полтавській області Олександр Калінін, посадовець, будучи напідпитку, вдарив кулаком в обличчя правоохоронця. 'Інцидент трапився після того, як міліціянти, перевіряючи порядок в громадському транспорті, затримали жінку, що користувалась фальшивим посвідченням для безкоштовного проїзду. Вирішивши, що заступник мера Полтави в цій ситуації їй допоможе, жінка зателефонувала пану Русіну на мобільний. Приїхавши на місце, віце-мер не зміг дійти порозуміння з правоохоронцями і вдався до рукоприкладства',- заявив Калінін.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх