Клуб дебелих та з ножами

8.12.2006, 17:12 Переглядів: 1 492
1 грудня 18-річного студента політехнічного університету біля міського Палацу культури порізали ножем невідомі. Того дня він працював помічником звукоінженера, обслуговуючи виступи КДПУ-шних команд КВК. Близько 20.00 хлопець вийшов з Палацу і пішов у бік вул.

1 грудня 18-річного студента політехнічного університету біля міського Палацу культури порізали ножем невідомі. Того дня він працював помічником звукоінженера, обслуговуючи виступи КДПУ-шних команд КВК. Близько 20.00 хлопець вийшов з Палацу і пішов у бік вул.Воровського. Ззаду на нього напали невідомі і почали бити та різати.
– Було темно, я встиг лише побачити спину одного з дебелих нападників, вже коли вони тікали, – розповів студент правоохоронцям. Зараз він перебуває у хірургічному відділенні 3-ї міської лікарні.
Підлітки убили пенсіонерку за 40 гривень
У селі Михайлівці Полтавської області наприкінці листопада у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови 86-річну пенсіонерку.
Як повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, за підозрою у скоєнні вбивства затримано двох 16-річних підлітків. Попередньо встановлено, що вони з метою крадіжки проникли до будинку потерпілої, нанесли смертельні травми господарці і вкрали у неї 40 гривень.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх