Росіяни приїхали в Кременчук за „дешевим та якісним наркотиком”

7.09.2006, 20:09 Переглядів: 1 461
В останній день серпня у Кременчуці від передозування помер громадянин Росії. Як виявилось, він з другом приїхав до нашого міста, бо тут задешево можна купити якісні наркотики..

31 серпня спокій в черговій частині міліції відділення на Молодіжному порушив телефонний дзвінок. Диспетчер „швидкої” повідомив, що біля будинку №2 в автомобілі, до приїзду лікарів, помер невідомий чоловік. Ним виявився 28-річний росіянин Захар. Як розповіли очевидці, хлопців було двоє, але товариш кудись зник.
27-річного Віктора затримали через годину. Він розповів, що приятелював із Захаром давно. Разом на одній тусовці і наркотики спробували. Весела компанія, надійний товариш поруч, чому б і ні, подумали хлопці і вкололись. Потім, вдруге, втретє. А коли отямились, було вже пізно. „Ми багато разів намагались кинути, але не могли. Тоді вирішили втекти від друзів, наркотиків, переїхали в Україну і зупинились у Харкові, – розповідає товариш Захара. – Але там знову почалася „ломка”, і вже за кілька годин  ми знайшли людину, яка по 90 грн. за 1 мг кубічний, з радістю погодилась позбавити нас від муки”. Потім знайшлась і компанія, така ж, як і на батьківщині. Один з „друзів” якось запропонував з’їздити у Кременчук. Мовляв, «там значно дешевший та більш якісний товар». Кременчуцька ціна дійсно здивувала – 30 грн. за 1 мг кубічний, і це при гарній якості. Тож товариші зачастили до нашого міста.
Того дня, 31 серпня, Захар умовив друга приїхати у Кременчук востаннє, перед тим вони лягли в клініку на лікування. Як завжди купили 9 мг і знайшли тихе місце біля будинку №2 у провулку Тецівському. „Я вколов собі 4 кубики, а Захар 5. Перебуваючи в ейфорії, спочатку й не помітив, що товариш помер від передозування”. Ця поїздка для нього дійсно стала останньою.

Данило МАТЯШ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх