Жадібність губить не лише „фраєрів”

28.07.2006, 10:07 Переглядів: 1 843
У 11-річної дівчинки дві неповнолітні сестри, погрожуючи ножем, забрали мобільний телефон та золоті сережки..

Увечері, 18 липня, 11-річна Оленка поверталась додому. Її шлях проходив повз школу №8, що на Молодіжному. Несподівано до неї підійшли дві незнайомі дівчини. Як з’ясувалося пізніше, це були сестри – 13-річна Любов та 16-річна Наталка.
Штовхнувши Оленку в плече, Люба запитала: «Ти чому постійно знущаєшся з нашої знайомої»? Оленка розгубилась, але відповіла, що ні над ким не знущалась. «Гаразд, якщо ти так впевнена, то ходімо зараз до неї, і нехай вона скаже, чи знущалась ти над нею, чи ні».
Спантеличена Оленка пішла з незнайомками. Зайшовши в під’їзд, дівчата запитали, «котра година»? Олена витягла телефон, аби подивитись, і навіть не встигла щось відповісти – її телефон опинився в руках у Люби. На прохання повернути річ, вона відповіла – «ми лише послухаємо, яка в тебе тут музика, а потім повернемо».
Дівчата пішли вештатись містом, а розгублена Олена попленталась за ними з надією, що їй повернуть телефон. Повернутись без нього додому вона не могла, бо боялась, що добряче дістанеться від батьків. Через якийсь час дівчата вийшли до залізничної колії. Доки Наталка в кущах справляла природні потреби, Люба помітила на Олені симпатичні золоті сережки. Діставши невеликий розкладний ніж, вона прошепотіла: «Негайно знімай сережки, бо інакше ти тут і залишишся». Оленка тремтячими від страху руками зняла прикраси і простягла їх Любі, котра після цього наказала: «А тепер геть звідси, і навіть не думай про це розповідати батькам чи ще комусь. Бо ми тебе знайдемо, і ти про це пошкодуєш».
Оленка щосили побігла додому. Хоч і була налякана, але, плачучи, про все розповіла батькам. Вранці батько Олени Юрій з заявою звернувся до чергової частини відділення міліції, що на Молодіжному. Правоохоронцям не знадобилося багато часу, щоб здогадатись, чиїх рук справа. Адже сестри Любов та Наталя вже потрапляли до міліції за крадіжку мобільного телефону. Дівчат затримали. У них знайшли мобільний телефон Samsung c200i ,що належав Олені. Сережки вони вже встигли продати через знайому циганку. Триває слідство.

Данило МАТЯШ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх