Друзі по розрахунку

20.07.2006, 12:07 Переглядів: 1 487
У суботу, 15 липня, близько 14.00 на території школи № 30 співробітники міліції затримали 21-річного Дмитра. У нього вилучили 150 грам маріхуани. А починалася ця історія банально.

Дмитро родом із Власівки, з цілком благополучної сім’ї. У родині четверо чоловік. Близько двох місяців тому, прийшовши з роботи, батько вкотре почав дорікати сину тим, що він маючи 21 рік, не може себе забезпечити. Образившись, Дмитро сів у перший же автобус, який вирушав на Кременчук. Кількох годин він безцільно вештався містом. Потям зайшов на територію 30-ї школи аби перепочити та подумати. Саме це згодом, фатально змінило його життя.
Того дня на території школи, як завжди, відпочивала компанія молодих людей, які привітно прийняли новачка у свій колектив. Вислухавши зворушливу історію життя, новий товариш Олег запропонував Дмитру розкурити косячок. Хлопець погодився. Того вечора Олег просто зачарував Дмитра своєю добротою і щедрістю – пригощав за свій рахунок, а потім навіть влаштував на ніч у гуртожиток. Додому, де йому влаштовували скандали, повертатись не хотілось. Під приводом пошуку роботи Дмитро зачастив у 30 школу, де на нього вже чекав новий друг. Час проводили за пляшкою або сигареткою маріхуани.
Дмитро весь час скаржився Олегу на скандали, говорив, що мріє про високооплачувану роботу. Олег же мовчки, продовжував пригощати товариша – часом влаштовував його на ніч у гуртожиток, іноді оплачував його поїздки додому на таксі. Через два місяці знайомства Олег запропонував Дмитру легкий і надійний спосіб заробітку – торгувати маріхуаною. Дмитро погодився.
Олег швидко ввів друга у курс справи, пояснивши, що періодично йому дзвонитимуть на мобільний люди і казатимуть, де захований товар. Йому потрібно його розфасувати і продати. Після цього, йому зателефонують знову і скажуть, де заховати гроші, віднявши від них свої 150 гривень.
Кар’єру бізнесмена Діми зламали міліціонери. 15 липня,  близько 14.00, співробітники Автозаводського райвідділу затримали його на території все тієї ж школи. У Дмитра знайшли і вилучили 150 грамів маріхуани на суму близько 2500 гривень. Зараз розшукуються особи, причетні до цього злочину. А горе-бізнесмену світить від трьох до восьми років позбавлення волі.

Довідка: 150 грам марихуани – це 250 сигарет. Кількість, достатня для порушення кримінальної справи – 6 сигарет.

Данило МАТЯШ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх