Потонули двоє чоловіків

2.06.2006, 08:06 Переглядів: 1 852
Минулого тижня потонули двоє кремнечужан. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Пастух. За його словами, перший випадок стався ввечері, 24 травня на Третьому Занасипі – на водоймі потонув 18-річний хлопець. Ще одна молода людина загинула у Дніпрі,  біля кафе “Афіни”.

Минулого тижня потонули двоє кремнечужан. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Пастух. За його словами, перший випадок стався ввечері, 24 травня на Третьому Занасипі – на водоймі потонув 18-річний хлопець. Ще одна молода людина загинула у Дніпрі,  біля кафе “Афіни”. “Це був молодий хлопець, працівник фірми, що виконує у кафе будівельні роботи”, – каже Юрій Пастух.
Зараз обставини смерті людей з’ясовують правоохоронці. Рятувальники кажуть, що єдине обладнане для купання місце – міський пляж. Купатись на Сухому Кагамлику не радять – за висновками санстанції, вода у цій річці не відповідає нормам. Медики нагадують, що для того, аби допомогти постраждалому, потрібно очистити ротову порожнину від мулу, якщо це дитина – потрясти за ноги, зробити людині штучне дихання та непрямий масаж серця.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх