„Жартівники” знову замінували школу

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 646
18 травня після обіду до міліції надійшов анонімний лист про замінування школи № 31, яка знаходиться на вул. Героїв Сталінграда. Вибухотехніки перевірили будівлю і не знайшли у ній ніякої вибухівки. Серед причин „жарту” називають пору контрольних та екзаменів.

“Начальнику міліції на Молодіжному від Іванова Івана Івановича (прізвище змінено – авт.). Повідомляю, що школа №31 замінована. Можуть постраждати діти”, – лист з таким текстом 18 травня отримав начальник міліції на Молодіжному Сергій Джулай. “Про це я негайно сповістив своє керівництво та підрозділи МНС”, - каже пан Джулай. Рятівники на місце пригоди вислали дві пожежні машини. До школи прибули також дві машини міліції, машина ДАІ, „швидка допомога” та співробітники СБУ.
О 14.58 було проведено евакуацію учнів та персоналу школи. “Це 75 учнів, що залишилися на групі продовженого дня та 26 чоловік персоналу”, – каже директор школи Олександр Давиденко. Сам він про “ЧП” у школі дізнався з телефонного дзвінка підлеглих: “Я був у четвертому ліцеї на семінарі директорів. Мені зателефонували та повідомили, що школу замінували. Я відразу виїхав до школи. Для нас така пригода перша. Я дуже переживав, а якщо це не жарт. Коли приїхав на місце, то пошукові роботи вже майже закінчувались. Для нас це дуже неприємний випадок”, – каже Олександр Давиденко.
За даними МНС о 15.05 будівлю школи знеструмили. Були обстежені учбові аудиторії, підвали, горище. “На щастя нічого не знайшли”, – кажуть в міськуправлінні міліції.
Серед причин хибного замінування директор школи називає пору контрольних та екзаменів. З ним погоджується і віце-мер Кременчука Костянтин Кулінічев: “У нас перед літом завжди таке трапляється”.
Зараз працівники СБУ та міліція намагаються встановити особу „жартівника”.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх