На дорозі з Полтави до Кременчука перевернувся автобус з 69 пасажирами

4.05.2006, 18:05 Переглядів: 2 041
Минулої п”ятниці, близько 16-ої години, на трасі «Полтава-Кременчук», неподалік від села Миргородщина, міжміський автобус з 69 пасажирами злетів з траси та перекинувся.
Неподалік Козельщини автобус з 69 пасажирами злетів у кювет та перевернувся. Троє осіб травмовані.
Фото: Дмитрий Бабец

На дорозі з Полтави до Кременчука перевернувся автобус з 69 пасажирами
Минулої п”ятниці, близько 16-ої години, на трасі «Полтава-Кременчук», неподалік від села Миргородщина, міжміський автобус з 69 пасажирами злетів з траси та перекинувся. Троє осіб госпіталізовані.
Автобус “Кароса”, 1985 року випуску, здійснював рейс за маршрутом Полтава-Кременчук-Олександрія. Під час руху у автобуса лопнуло переднє праве колесо. В результаті цього водій не впорався з керуванням, автобус повело з траси, він з”їхав у кювет та перевернувся.
У результаті аварії троє пасажирів госпіталізовані. Так, 64-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом правої руки і направлений на лікування в Козельщинську центральну районну лікарню, 21-річна жінка з переломом лівої руки госпіталізована на лікування в 3-тю лікарню Кременчука. Туди ж доставили й 65-річну жінку з переломом правої руки.
Інспектори ДАІ, з якими кореспондент “Телеграфу” спілкувався на місці аварії, зазначають, що багато пасажирів відмовилися від надання меддопомоги, хоча мали подряпини та садна.
Місце аварії відвідав і в.о. першого заступника начальника ДАІ області Микола Стоцький. Він заявив, що в автобусі знаходилося 45 сидячих місць. Стосовно того, як до автобуса  потрапили ще 24 пасажири, які стояли в проході, міліціянти наразі розбираються.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх