Охоронна агенція не змогла захистити від крадіїв - свій офіс

27.04.2006, 18:04 Переглядів: 1 799
19 квітня, близько о пів на дев’яту годину вечора, з приміщення офісу приватної охоронної агенції, розташованої на першому Занасипі, була викрадена німецька мисливська рушниця “Вальтер 22” (калібру 5.6) та документи до неї. З таким повідомленням до міліції звернувся власник охоронної агенції, він же хазяїн зниклої зброї. Як нам повідомили на прес-конференції у начальника міського управління міліції Василя Овчаренка, розташований у приватному секторі офісний будинок знаходився під сигналізацією.

19 квітня, близько о пів на дев’яту годину вечора, з приміщення офісу приватної охоронної агенції, розташованої на першому Занасипі, була викрадена німецька мисливська рушниця “Вальтер 22” (калібру 5.6) та документи до неї. З таким повідомленням до міліції звернувся власник охоронної агенції, він же хазяїн зниклої зброї. Як нам повідомили на прес-конференції у начальника міського управління міліції Василя Овчаренка, розташований у приватному секторі офісний будинок знаходився під сигналізацією. Поруч будинок сусідів охороняв великий собака, який того вечора не гавкав, як зазвичай. Але ні сигналізація, ні собака не завадили крадію (або крадіям) проникнути у приміщення офісу, зірвавши грати та відкривши склопакет.
І хоча датчик, встановлений на вікні, спрацював, група захоплення приїхала вже запізно. Крадії втекли. Цікаво, що їх зацікавила тільки зброя, бо в приміщенні знаходились безліч коштовних речей: сейф (не дуже великий та не закріплений), відеоапаратура, телефони. Зброя була залишена в кабінеті на столі, а не в сейфі, тобто зберігалася без дотримання відповідних норм.
З місця пригоди правоохоронці вилучили слід взуття. Зараз проводяться заходи по встановленню осіб та обставин скоєння злочину.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх