Смертельне перехрестя

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 2 044
Машина депутата смертельно травмувала дитину.

30 березня, близько 13-ої години, у Крюкові сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. На розі вулиці Івана Приходька та провулку Рокитному 42-річний водій, керуючи автомобілем “Шкода”, наїхав на неповнолітню дівчину. Дитина від зіткнення відлетіла на декілька метрів. Постраждалу – 16-річна студентку першого курсу технікуму при КДПУ – госпіталізували в 3-ю міську лікарню, але по дорозі вона померла від отриманих травм.
За даними з ДАІ, наїзд скоєно в зоні пішохідного переходу. До того ж, неподалік від місця аварії встановлені дорожні знаки, що обмежують рух до 40 км/год. та вказують на можливу появу на дорозі дітей. Водій зазначає, що рухався зі швидкістю десь 60 км/год, – повідомили в центрі зв’язків з громадськістю міськуправління міліції.
Там же повідомили, що капот автомобіля від зіткнення з людиною зазнав значних технічних ушкоджень. Виявилося, що на цьому автомобілі віднедавна возять керівника одного із структурних підрозділів вагонобудівного заводу, одного з депутатів міськради Миколу Денисенка. Самого депутата у цей час в машині не було, але після того, як сталася трагедія він приїхав на місце пригоди. “Я був шокованим тим, що сталося. Наразі ведеться слідство”, – прокоментував “Телеграфу” пригоду сам депутат.
У міліції кажуть, що за фактом ДТП порушена кримінальна справа. Покарання за цією статтею передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі та конфіскацію прав строком до 3 років. Проте, нагадаємо, ступінь провини має визначити суд.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх