Місцевих повій засудили та відпустили

19.01.2006, 18:01 Переглядів: 1 899
Шістьом жрицям кохання днями виніс вирок Крюківський районний суд. Слідство встановило, що жінки вступали в статеві контакти з чоловіками майже 300 разів і заробили за це понад 44 тисячі гривень. Путани отримали від року до 3 років і 6 місяців позбавлення волі. Щоправда, умовно.

У 1998 році, звільнившись із КрАЗу, тоді ще 32-річна Наталка, залишилася без засобів для існування та й ще з двома дітьми на руках. Аби не голодувати, жінка вирішила заробляти проституцією. Згодом вона вже мала своїх клієнтів і була привілейованою панночкою. Вона не стояла на трасі, а працювала в комфортних умовах – то в готелі “Кремінь, то в “Дніпровських зорях”. Розцінки на послуги коливалися від 30 до 50 гривень за один статевий акт.
В 2002 році Наталка вирішила приєднати до справи ще двох “подруг” – 18 та 19 років, які також підзаробляли проституцією. Дівчата швидко спрацювалися з “матусею” і з того часу вона почала приймати замовлення на більш юних красунь. 'Матуся' підшукувала “своїм дівчатам” клієнтів, забезпечувала їх охороною, одержувала грошову данину з них, а нерідко і з їхніх клієнтів. Але Наталка не була жадібною. Дівчата були задоволені своїми гонорарами.
У 2005 році Наталка запропонувала колегам розширитися і взяти до компанії ще двох неповнолітніх дівчат. Тепер клієнти мали товар на будь-який смак. Для розкручування 'фірми' Наталка регулярно давала оголошення в рекламних газетах Кременчука за традиційним шаблоном: 'Привабливій дівчині потрібна робота...'. PR-програма була поставлена на потік відмінно. Відбою від клієнтів не було. Крім випадкових були і постійні шанувальники 'талантів' жриць кохання. Зросла і вартість послуг: година 'традиційного сексу' коштувала від 100 гривень, ті ж клієнти, які хотіли чогось особливого, платили за домовленістю. Узяти дівчину на ніч коштувало 100 доларів. Тому місячні заробітки дівчат, схоже, були пристойними.
Минулого року група потрапила під приціл управління по боротьбі з організованою злочинністю. Дівчат і їхню 'мамку' затримали. “Шостий відділ” задокументував справу на шести відеокасетах. До справи додали безліч фотографій і передали її до суду. У матеріалах зазначається, що жінки майже 300 разів вступали в статеві контакти з клієнтами і заробили на цьому більше 44 тисяч гривень.
“У залі суду жінки каялися, визнали всю провину, просили не викликати на допит клієнтів в якості свідків. Вони пояснювали свою поведінку відсутністю коштів для існування”, – заявив “Телеграфу” суддя Крюківського райсуду Олександр Маханьков.
Враховуючи всі обставини справи, за систематичне заняття проституцією п'ятьох жінок засудили на терміни від року до трьох. Їх керівник отримала 3 роки та 6 місяців ще й за створення та утримання місць розпусти та за звідництво. Щоправда всі строки ув'язнення є умовними.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх