У Кременчуці на Молодіжному чоловік «пірнув» у туалет за телефоном

22.10.2010, 15:31 Переглядів: 3 492
Чоловік пояснив, що в телефоні багато важливих контактів, які він не міг втратити....

Одразу кумедний та дещо неприємний випадок стався 15 жовтня у пров. Галузевому, де 50-річний чоловік провалився у громадський туалет, коли намагався дістати мобільний телефон, що вислизнув із рук.

За словами начальника місцевої аварійно-рятувальної частини Валентина Шафороста, про цей випадок їм стало відомо о 7.47 ранку, коли з місця пригоди зателефонували очевидці.

– Ми виїхали туди. На місці побачили, що в ямі звичайного громадського туалету, який розташований на території приватного підприємства, знаходиться людина. Цей туалет як у селі – зі звичайною діркою в підлозі. Щоправда сама підлога зроблена капітально, з бетону та арматури. Чоловік, зайшовши туди, закінчував розмову по телефону, аж раптом мобільний упав в дірку. Невдаха хотів дістати його, але в результаті загримів і сам за ним... Не можу уявити, як він в ту дірку проліз, – говорить Валентин Шафорост.

Далі події розгорталися приблизно так: людина, що «пірнула» у фекалії вище пояса, відразу почала кликати на допомогу. Його крики почула жінка-охоронець та відправила до вбиральні чоловіків, які йшли на роботу. Ті одразу накидали до ями дощок, аби чоловік міг стати на них, і за допомогою мотузки почали його витягувати. Але постраждалий не «проходив» плечима в отвір.

– Ми прибули на місце. Одразу вирішили зламати підлогу перфоратором. Потім болгаркою порізали арматуру і кинули йому мотузку. Так і витягли, – каже Валентин Шафорост.

Загалом, людині довелося пробути в туалеті майже півгодини. Після звільнення він сказав, що таки знайшов свій телефон. Чоловік пояснив, що в телефоні багато важливих контактів, які він не міг втратити.

За словами пана Шафороста, це не перший подібний випадок за роки його роботи – у 2003 році рятувальники діставали з громадського туалету по вулиці Гвардійській повністю оголену жінку.

– Хтось познущався з неї і кинув до туалету. Сама дівчина була напідпитку. Тоді ми розбирали дерев’яну підлогу, витягли її живою та неушкодженною, – зазначив Валентин Шафорост.

’’Кременчугский ТелеграфЪ’’ от 21 октября 2010 года, №42



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх