У Крюківській міліції виявлені перевертні в погонах

18.08.2005, 13:08 Переглядів: 2 614
Все частіше у свідомості людей міліція, що має нас берегти, трансформується в організацію, що нас оббирає: то ДАІ з їх хабарями, чере, що Президент наказав реогрганізувати цю структур; тепер правоохоронці з відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Крюківського району. Останні вимагали від юнака гроші за непритягнення до кримінальної відповідальності. Проте цей шантаж не пройшов. Хабарники були затримані і згодом звільнені з роботи.

Минулого понеділка під час спроби отримати хабаря на суму 300 гривень було затримано двох співробітників відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Крюківського району,- таку новину на прес-конференції у Полтавському прес-клубі реформ повідомив начальник обласної міліції Богдан Керницький. Чи невперше головний міліціянт області виніс за стіни відомства таку неприємну новину. Раніше подібні злочини просто приховували від ЗМІ.
За словами в.о. начальника відділу внутрішньої безпеки в Полтавській області МВС України Єгора Амеліна, перевертні в погонах вимагали хабаря за непритягнення 20-річного юнака до кримінальної відповідальності за вчинене раніше правопорушення.
Справа в тому, що юнак нещодавно вже був засуджений. Покарання було відстрочене на рік. Після суду він знову “засвітився”. Тоді спритні правоохоронці поставили йому ультиматум: або плати, або забудь про умовний термін. За названою сумою вони приїхали до нього на роботу, де і були затримані співробітниками відділу внутрішньої безпеки.
Як каже Богдан Керницький, затримані працівники вже звільнені з органів міліції, а справа про хабар передана в органи прокуратури, де вирішується питання про порушення кримінальної справи.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх