П’яний водій в’їхав у зупинку: загинув 15-річний хлопець

15.01.2009, 13:07 Переглядів: 2 510
13 січня, серед біла дня, у зупинку на вулиці Макаренка в‘їхав легковик «KIA» та збив на смерть 15-річного підлітка..
Невичищена від снігу дорога не злякала молодого чоловіка і він «втопив» педаль газу, а побачивши міліціонерів, вирішив погратися з ними у «кішки-мишки»…

Як розповіли «Телеграфу» очевидці, водій їхав з Раківки на швидкості близько 100 км/год і, побачивши патрульну машину ДАІ, хотів звернути у провулок… При повороті машина втратила контроль та влетіла в зупинку. 25-річний водій, як кажуть свідки, був нетверезий.

Трагедія відбулася 13 січня, близько 13.00, на вулиці Макаренка (Крюків, маршрут №2). Поспілкувавшись із очевидцями аварії, репортери «Телеграфа» довідались, що основних дійових осіб було троє. 15-річний хлопець, учень одного з міських технікумів, сидів на зупинці «Млин» в напрямку Крюківського мосту. 25-річний водій «KIA» їхав з боку Раківки на швидкості близько 100 кілометрів на годину. Він побачив, як на вулицю Макаренка з боку вулиці Приходька виїхала патрульна машина ДАІ. Певно, щоб уникнути «неприємностей» із дорожніми інспекторами, водій вирішив завернути у провулок перед зупинкою. Він на великій швидкості повернув у нього, але автомобіль втратив керування, перекинувся і «влетів» прямо в зупинку, повністю її розваливши та смертельно травмувавши підлітка.

Тільки-но працівники ДАІ підбігли до машини, як водій почав кричати, що він співробітник СБУ. Його повезли до наркодиспансеру на перевірку тверезості. Стало відомо, що він живе у Кам‘яних Потоках та неодноразово мав проблеми із законом.

Схема ДТП

Юрій СУЛАЄВ, начальник центру зв‘язків з громадськістю ГУ МВС в Полтавській області:

– Затриманий неодноразово мав проблеми із законом – скупка металобрухту, хуліганство і порушення правил дорожнього руху. Він був п‘яним… Затриманий сидів у «клітці» та кричав: «Дайте мені виспатися!» Він, певно, тоді ще не усвідомлював, що наробив. Зараз триває слідство.



 
Автор: konstantinov
Теги: водій
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх