Кременчуцького хакера впіймали на розсилці порно

29.01.2009, 18:31 Переглядів: 2 447
21 січня працівники відділу по боротьбі із торгівлею людьми, разом із полтавськими колегами нагрянули з обшуком до 26-річного хакера, що мешкає в будинку на вулиці Щорса..
Фото: Дмитрий Бабец

Ні, він не був «романтиком» – не зламував сайт Пентагона чи міської ради і не переводив мільйони доларів на свої рахунки в Швейцарії – він займався банальною розсилкою порнографічних дисків.

– Чоловік створив власний сайт у мережі Інтернет, через який приймав замовлення на порнографічні фільми, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Замовлення – з усієї України. У заявках люди вказували, що саме хотіли побачити. Були охочі й до порнографії з участю дітей. Він викачував ці фільми з Інтернету, записував на диски і відсилав поштою своїм клієнтам. За гроші.

Міліціонери винесли з помешкання цього «умільця» 832 диски, ноутбук, системний блок від комп’ютера, мобільний телефон та квитанції про сплату поштових рахунків за пересилання дисків.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи і встановлюється кількість замовлень, замовників, як довго «підприємець» займався своїм бізнесом та які прибутки отримував. Хлопцеві може загрожувати штраф – від 850 до 1700 гривень, або до шести місяців арешту. Раніше він ніяких проблем із міліцією не мав…

– Ця людина така… вся в Інтернеті, в комп’ютері, вона там живе, – охарактеризували хлопця в міліції.



 
Автор: konstantinov
Теги: порно
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх