Ані брата, ані друга…

5.02.2009, 12:19 Переглядів: 2 560
В один вечір та в одному районі різанина сталася одразу у двох компаніях.

Ввечері 29 січня міським міліціонерам довелося двічі виїздити на «алкогольні» тусовки, з яких до лікарні, один за одним, потрапили двоє чоловіків. Першого підрізали у квартирі будинку в провулку Героїв Бреста, а другого – в будинку на вулиці Миру.

Брат ти мені, чи не брат…

Двоє «піддатих» братів, 27- та 32-річний, почали сваритися ще на вулиці, біля під’їзду будинку в провулку Героїв Бреста. Чого сварилися – достеменно ніхто пояснити не може. Але близько 20.30 старшого з них вже везла до лікарні карета «швидкої допомоги». Йому «пощастило» отримати удар ножем у лівий бік грудей. Міліціонери наразі встановлюють всі обставини подій, бо підозрюваний молодший брат не все може пояснити…

Пригостив гостя ножем у живіт

У квартирі будинку на вулиці Миру гуляла ціла компанія. Гостей у себе вдома приймав 30-річний чоловік. Щось у гулянні пішло не за планом – господар схопив ножа і вдарив 23-річного хлопця у живіт. Викликали «швидку», за нею приїхала і міліція. Почали опитувати трохи протверезілих гостей.

– Серед них були брат підозрюваного та його співмешканка, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Вони спочатку щось «крутили» – ніби хлопець сам впав на той злополучний ніж і поранився… Але потім все стало на свої місця.

Наразі, по обох випадках очікуються висновки судмедекспертизи відносно ступеня важкості отриманих тілесних ушкоджень. Потім буде вирішено питання про порушення справи за 121-ю статтею Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Відлік строку позбавлення волі за нею починається від п’яти років.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх