У Києві засудили кременчужанина, який пограбував чотирьох киян на майже 2 мільйони гривень

14.09.2023, 17:31 Переглядів: 1 418

Втершись у довіру, схиляв людей до спільного розпиття алкоголю, потім підсипав у напої невідому речовину, від якої люди втрачали свідомість. Після цього, користуючись їх безпорадним станом, чоловік відбирав у них цінні речі

У Києві засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна 52-річного кременчужанина, який пограбував чотирьох людей на майже 2 млн гривень. Про це повідомили у пресслужбі Київської прокуратури.

Суд довів, що чоловік у вечірній час знайомився на вулиці з людьми та пропонував підвезти додому на власному автомобілі. Втершись у довіру, чоловік схиляв їх до спільного розпиття алкоголю. Надалі злочинець підсипав у напої потерпілим невідому речовину, від якої люди втрачали свідомість. Після цього, користуючись їх безпорадним станом, чоловік відбирав у них цінні речі. Вчинивши злочин, він ретельно приховував сліди скоєного та знищував докази.

Одного з потерпілих чоловік завіз у лісосмугу, де залишив у непритомному стані. Постраждалий отримав обмороження кінцівок та став інвалідом. Всього жертвами чоловіка стали четверо киян, а сума завданих їм збитків становить майже 2 млн грн.

У суді злочинець свою провину не визнав.

За сукупністю доказів сторони обвинувачення, чоловіка визнали винним в інкримінованих злочинах та засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. До набуття вироком законної сили обвинувачений знаходитиметься під вартою.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх