Полтавець викрав з квартири киян 120 тисяч доларів та поїхав на відпочинок до Одеси

27.08.2023, 07:00 Переглядів: 2 368

 

Власники квартири прихистили водія таксі, з яким щойно познайомилися, а він їх забрав їхні гроші та золоті прикраси

Полтавець викрав з квартири киян 120 тисяч доларів США та поїхав на відпочинок до Одеси. Про це сповістив відділ комунікації поліції Києва.

Власники квартири повідомили поліції, що день тому познайомилося із водієм таксі, який розповів, що він не має де жити, та попросив прихисток. Стурбовані життєвою ситуацією нового знайомого, чоловік та жінка залишили його погостювати у себе вдома та поїхали у справах. Коли повернулися додому – усюди були розкидані речі, зникла чимала сума грошей та золоті прикраси. Усе, що було відомо подружжю про нового знайомого – лише ім’я та номер телефону.

До розшуків зловмисника приступили оперативники кримінальної поліції та працівники управління кримінального аналізу, які мали його фотографію. Як виявилося, це був 36-річний полтавець, який має кримінальне минуле. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та шахрайства.

Також правоохоронці встановили, що правопорушник може перебувати в Одесі, та виїхали на його пошуки. Чоловіка розшукали чоловіка в одному з готелів та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У кімнаті готелю знайшли речові докази – частину викрадених грошей, яку зловмисник ще не встиг витратити.

Слідчі за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 2 684 000 гривень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх