Цього року на Полтавщині за продаж алкоголю в заборонений час поліцейські склали 100 протоколів

17.08.2023, 09:55 Переглядів: 873

 

Нещодавно дозволений час продажу алкогольних напоїв збільшили

На Полтавщині поліція контролює дотримання суб’єктами господарювання встановлених Радою оборони області часових обмежень щодо продажу алкогольних напоїв. З початку року до адміністративної відповідальності притягнуто 100 правопорушників.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.

- За порушення правил торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями (частина 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення) поліцейські Полтавщини з початку року склали стосовно суб’єктів господарювання 210 адміністративних матеріалів. З них 100 протоколів складено за продаж алкоголю у заборонений час. На жаль, траплялися й випадки, коли в торгівельних закладах продавали алкогольні напої неповнолітнім особам. Тож закликаємо суб’єктів господарювання не порушувати закон та ні за яких обставин не продавати спиртне дітям. Нагадаю, що санкція статті передбачає штраф від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 6800 до 13600 гривень, - повідомив начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини Роман Ніколаєнко.

Нагадаємо, що рішенням Ради оборони Полтавської області з 17 серпня 2023 року дозволено продаж слабоалкогольних та міцних алкогольних напоїв у закладах торгівлі й громадського харчування з 8.00 до 22.00. До того продаж був дозволений з 10.00 до 21.00.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх