З Кременчуцького району видворили іноземця-нелегала

6.08.2023, 13:06 Переглядів: 919 Коментарів: 1

 

Його доставили до установи Миколаївської області, в якій незаконний мігрант перебуватиме до видворення за межі держави

Поліцейські Полтавщини спільно з Державною міграційною службою викрили іноземця-нелегала, повідомила пресслужба поліції.

За інформацією Управління міграційної поліції області, 51-річний громадянин іншої Республіки нелегально проживав на території Кременчуцького району після закінчення законного терміну перебування.

Крюківський районний відділ Управління Державної міграційної служби своїм рішенням зобов’язав ухилянта повернутися до країни походження. Однак, чоловік проігнорував цю вимогу.

Міграційна служба ухвалила рішення про його примусове видворення та звернулась до Крюківського райсуду Кременчука з позовною заявою щодо затримання й поміщення правопорушника до пункту тимчасового перебування іноземців.

Для забезпечення виконання рішення суду залучили оперативників Управління міграційної поліції області спільно з офіцером Градизької громади. Правоохоронці доставили порушника до установи Миколаївської області, в якій незаконний мігрант перебуватиме до видворення за межі держави.


Ви́дворення — специфічний вид адміністративного стягнення, який полягає у пропозиції іноземцю або особі без громадянства добровільно залишити країну перебування і застосовується у випадках вчинення вказаними особами адміністративних правопорушень, які злісно порушують порядок.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

927
6 серпня 2023 13:13

Чорнявий?blush


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх