На Миргородщині п'яний «активіст» погрожував убивством чоловікові

21.07.2023, 07:31 Переглядів: 768

 

Це не перше його аналогічне правопорушення

5 липня, близько 18.40, на Миргородщині у дворі квартирного будинку один чоловік погрожував убити іншого. Про це 20 липня повідомила пресслужба поліції.

Правоохоронців викликала дружина постраждалого. За адресою, яку вказала заявниця, прибула слідчо-оперативна група Миргородського райвідділу поліції. Також на встановлення особи зловмисника і транспортного засобу Ford Maverick, яким він пересувався громадою, були орієнтовані екіпажі сектору реагування патрульної поліції.

На місці події поліцейські з’ясували, що до правопорушення може бути причетний 45-річний миргородець, якого місцеві жителі знають як активіста. Відомо, що певний час чоловік працював у комунальному підприємстві з охорони громадського порядку та безпеки на території Миргородщини. 

За свідченнями учасників події, нетверезий зловмисник на автомобілі приїхав до подвір’я чоловіка заявниці та вдарив його кулаком у голову, погрожуючи чимось схожим на пістолет. 

Ймовірного фігуранта виявили у Миргороді – працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили його автомобіль в одному з мікрорайонів міста.

Дізнавачі поліції, за процесуального керівництва прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Окрім того, за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння поліцейські склали відносно порушника адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Матеріали скерували до суду для ухвалення правового рішення.

Відомо, що фігурант вже потрапляв у поле зору поліції за аналогічне правопорушення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх