У Кременчуцькому районі 37-річний чоловік спалив жінку у будинку

20.02.2023, 15:52 Переглядів: 1 417

Поліція з'ясовує обставини та мотив підпалу

Вчора, 19 лютого, близько 16.00, у селі Степанівка Кременчуцького району 37-річний чоловік підпалив приватний житловий будинок. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

З місця події у тяжкому стані ушпиталили власницю будинку, попри зусилля медиків від отриманих ушкоджень 54-річна жінка померла у лікарні. Слідчі встановили, що на момент загоряння у будинку ще перебували 36-річний чоловік, 33-річна жінка та двоє дітей, 5 і 9 років, вони не постраждали.

 

Поліція вилучила з місця події речові докази та затримала фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Наразі слідство з'ясовує обставини та мотив злочину.

За даним фактом поліція розпочала розслідування кримінального провадження за п. 2 ст. 15 (закінчений замах на злочин) пунктами 1, 5 ч.2  ст.115 (Умисне вбивство двох або більше осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу України.

Санкція частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх