На Полтавщині взяли під варту наркоторговця, у якого знайшли 10 кг канабісу на понад пів млн грн

18.02.2023, 11:06 Переглядів: 1 427

 

Йому загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна

На Полтавщині взяли під варту наркоторговця, у якого під час слідчих дій вилучили більше 10 кілограмів канабісу на понад пів мільйона гривень. За матеріалами Лубенського райвідділу поліції, у збуті наркотиків підозрюють 37-річного мешканця Хоролу Лубенського району.

Незаконну діяльність місцевого чоловіка викрили слідчі та оперативники відділення №2 Лубенського райвідділу поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю Полтавської області, за процесуального керівництва Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури. Наркоторговця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Мешканцю Хоролу вже повідомили про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. У рамках відкритого кримінального провадження призначені судові експертизи. Тривають слідчі дії.

Слідчий підрозділ поліції, за процесуального керівництва прокуратури, здійснює досудове розслідування за частиною 2 статті 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут наркотичних засобів, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання – позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Нацполіція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх