16 лютого на вулиці Переяславській горіла автівка Citroen: поліція підозрює підпал

17.02.2023, 13:03 Переглядів: 1 127

 

Правоохоронці розшукують свідків події

16 лютого близько 18.30 на вулиці Переяславській загорівся автомобіль Citroen, власником якого є 43-річний місцевий чоловік. Про це інформує Кременчуцьке районне управління поліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники ДСНС. За інформацією Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області, о 18.40 рятувальники локалізували пожежу та о 19.07 – ліквідували. Вогонь знищив передню частину автомобіля.

Слідчий, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, провів першочергові слідчі дії. За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 (Умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу чи іншим небезпечним способом) Кримінального кодексу України. Наразі обставини події з’ясовує слідство.

Якщо вам відома інформація, яка може допомогти слідству встановити обставини події, або інформація про людей, які можуть бути причетні до скоєного, повідомте до поліції за телефонами: +380 (98) 739 26 30 або «102».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх